ID-numerot Bezalassa
L
Tekijä: Laura Lamberg
Päivitetty yli viikko sitten

Bezalassa jokaisella käyttäjällä on oma ID-numeronsa, joka on muodostunut joko Bezalassa tai tuotu Bezalaan HR-järjestelmästä.

Nordea First Card ja Eurocard integraatioissa käyttäjän ulkoista ID-numeroa hyödynnetään luottokortin ja luottokorttitapahtumien kohdistamisessa oikeaan käyttäjään.

Käyttäjän ja korttitapahtumien kohdistamisessa voidaan käyttää Bezalan omaa käyttäjä ID-numeroa, mutta jos yrityksenne Bezalaan on integroitu HR-järjestelmä, kuten Mepco tai Netsuite, voi ulkoisen ID-numeron noutaa myös integraatiosta. Nämä ulkoiset ID-numerot voi lähettää lisätietona luottokortin tarjoajalle, joka tekee kohdistuksen.

Jos käyttäjillä on integraation kautta tuodut ID-numerot, ne näkyvät Bezalan Käyttäjät-sivun taulukossa ID-sarakkeessa. Jos Käyttäjät-näkymässä ei ole ulkoisia ID-numeroita, ota yhteyttä Bezalan asiakastukeen [email protected] selvittääksesi käyttäjän ID-numerot.