First Card -integraation käynnistäminen
L
Tekijä: Laura Lamberg
Päivitetty tällä viikolla

First Card -integraation avulla on mahdollista siirtää Nordean First Card -luottokorttitapahtumat automaattisesti Bezalaan.

Aloita integraation luominen täyttämällä tämä lomake:

Syötä lomakkeen Lisätietoja-kenttään First Cardia käyttävien henkilöiden ID-numerot. Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetä se kirjepostina (kirjeen postimaksu on maksettu valmiiksi) seuraavaan osoitteeseen:

Nordea Bank Oyj
2229 First Card Asiakaspalvelu, VC341
Tunnus 5001230-2229
00006 VASTAUSLÄHETYS

Nordea käsittelee sopimuksen ja toimittaa lomakkeessa mainitulle yhteyshenkilölle integraation avaamista varten tarvittavan käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Huom! Integraatiota aktivoidessasi, käytä Nordean ilmoittamaa ”Tunnus automaattiseen noutoon” tietoa.

Aktivoi integraatio Bezalassa

Kun olet vastaanottanut Nordealta integraatiotunnukset, aktivoi integraatio Bezalan selainversiossa (app.bezala.com). Integraation voi aktivoida henkilö, jolla on Bezalassa asetusten ylläpitäjän käyttäjäoikeudet. Varmistathan myös, että Bezalan tilikartasta löytyy luottokorttimaksutapa.

Navigoi Bezalassa Integraatiot-osioon ja sieltä Luottokorttiyhtiöt-välilehdelle. First Card -kohdasta aseta valintakytkin päälle. Klikkaa valintakytkimen vieressä olevaa rataskuvaketta ja täytä avautuvalle lomakkeelle tarvittavat tiedot:

· Sisäänkirjautuminen: Nordean toimittama käyttäjätunnus

· Salasana: Nordean toimittama salasana

· API-verkkotunnus: www.firstcard.fi

· Maa: Suomalaiselle yritykselle FIF

· Kohdista luottokortit Bezala-käyttäjiin ulkoisen tunnisteen avulla: Merkitse valituksi

· Ota käyttöön matkatiliominaisuus: Merkitse haluttu vaihtoehto

Lopuksi navigoi Bezalan Yritys-sivulle ja Räätälöinti-osiosta valitse, haluatko Bezalan muistuttavan puuttuvista luottokorttikuiteista päivittäin vai viikoittain (maanantaisin).

Liitetiedostot: