Pliant-integraation käynnistäminen
L
Tekijä: Laura Lamberg
Päivitetty yli viikko sitten

Pliant -integraation avulla on mahdollista siirtää Pliant-luottokorttitapahtumat automaattisesti Bezalaan.

Ota yhteyttä Pliantin asiakastukeen sähköpostitse [email protected] ja ilmoita yrityksesi Y-tunnus käynnistettävää Bezala-integraatiota varten. Seuraavaksi aktivoi PIiantin omassa sovelluksessa Bezalan ja Pliantin välinen integraatio.

Tämän jälkeen ota yhteyttä Bezalan asiakastukeen [email protected] ja pyydä meitä käynnistämään Pliant-integraatio yrityksesi Bezala-ympäristöön.

Varmista Bezalan selainversiossa (app.bezala.com), että tilikartasta löytyy luottokorttimaksutapa. Lopuksi navigoi Bezalan Yritys-sivulle ja Räätälöinti-osiosta valitse, haluatko Bezalan muistuttavan puuttuvista luottokorttikuiteista päivittäin vai viikoittain (maanantaisin). Näitä asetuksia voi muuttaa henkilö, jolla on Bezalassa asetusten ylläpitäjän käyttäjärooli.