Zevoy-integraation käynnistäminen
L
Tekijä: Laura Lamberg
Päivitetty yli viikko sitten

Zevoy -integraation avulla on mahdollista siirtää Zevoy-luottokorttitapahtumat automaattisesti Bezalaan.

Käynnistääksesi Zevoy-integraation ota yhteyttä Zevoyn asiakastukeen sähköpostitse [email protected] ja pyydä, että yrityksenne luottokorttitapahtumat lähetetään jatkossa automaattisesti Bezalaan.

Tämän jälkeen aktivoi integraatio Bezalassa. Integraation voi aktivoida vain Bezalan selainversiossa (app.bezala.com) ja tätä varten käyttäjällä tulee olla asetusten ylläpitäjän käyttäjäoikeudet.

Navigoi Bezalassa Integraatiot-osioon ja sieltä Luottokorttiyhtiöt-välilehdelle. Zevoy-kohdasta aseta valintakytkin päälle.

Lopuksi navigoi Bezalan Yritys-sivulle ja Räätälöinti-osiosta valitse, haluatko Bezalan muistuttavan puuttuvista luottokorttikuiteista päivittäin vai viikoittain ja tallenna tekemäsi muutokset sivun alareunasta.