OP Corporate Gold -integraation käynnistäminen
T
Tekijä: Taru Rouvinen
Päivitetty yli viikko sitten

OP Corporate Gold -integraation avulla on mahdollista siirtää kyseisen kortin tapahtumat Bezalaan.

Täytä hakemuslomake ja lähetä se pankkiin

Aloita integraation luominen täyttämällä tämä lomake:

Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetä se sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Lähetä viestin liitteenä myös lista OP-korttia käyttävien henkilöiden ID-numeroista korttitapahtumien kohdistamista varten.

Täytä lomakkeen kentät seuraavasti:

• Valitse järjestelmätoimittajaksi Bezala

• Täytä seuraavat tiedot järjestelmätoimittajasta:

• Järjestelmätoimittajan nimi: Renance AFS Oy

• Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 44 016 1288

• Yhteyshenkilön nimi: Fredrik Teir

• Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: [email protected]

• Valitse palveluista "Päivittäiset tapahtumatiedostot"

Aseta integraatio aktiiviseksi Bezalassa

Kun olet lähettänyt lomakkeen pankkiin, aktivoi integraatio Bezalan selainversiossa (app.bezala.com). Integraation voi aktivoida henkilö, jolla on Bezalassa asetusten ylläpitäjän käyttäjäoikeudet. Tarkistathan myös, että Bezalan tilikartasta löytyy luottokorttimaksutapa.

Navigoi Bezalassa Integraatiot-osioon ja sieltä Luottokorttiyhtiöt-välilehdelle. Aseta valintakytkin päälle Eurocard-kohdasta (OP-integraatio kuuluu Eurocardin valikoimaan) ja täytä avautuvalle lomakkeelle tarvittavat tiedot:

• Y-tunnus: Yrityksesi Y-tunnus ilman numerosarjassa olevaa väliviivaa

• Kohdista luottokortit Bezala-käyttäjiin ulkoisen tunnisteen avulla: Merkitse valituksi

• Ota käyttöön matkatiliominaisuus: Merkitse haluttu vaihtoehto

Lopuksi navigoi Bezalan Yritys-sivulle ja Räätälöinti-osiosta valitse, haluatko Bezalan muistuttavan puuttuvista luottokorttikuiteista päivittäin vai viikoittain (maanantaisin).