Kirjautuminen Bezalaan ensimmäistä kertaa
Päivitetty yli viikko sitten

Kirjautuminen selainversioon

Voit kirjautua Bezalaan tietokoneen internetselaimessa menemällä osoitteeseen bezala.com ja painamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu/Login/Logga in -painiketta.

Sovelluksen lataaminen puhelimeen

iPhone

Voit ladata sovelluksen iPhoneen App Storesta. Sovellus löytyy nimellä "Bezala".

Android

Voit ladata sovelluksen Android-puhelimeen Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy nimellä "Bezala – Receiptcamera".

Käyttäjätunnukset

Bezala-tunnuksia voi luoda kahdella tavalla:

1. tunnus luodaan käyttäjän puolesta (pääkäyttäjä luo tunnuksen manuaalisesti tai käyttäjätiedot tuodaan Bezalaan integraation kautta)

2. käyttäjä rekisteröityy itse suoraan Bezalaan. Ole yhteydessä organisaatiosi Bezala-pääkäyttäjään, mikäli tarvitset tunnukset tai rekisteröitymislinkin Bezalaan.

Jos käyttäjän tunnus on luotu hänen puolestaan valmiiksi, olisi hänelle pitänyt tulla Bezalasta tervetuloviesti. Aloita avaamalla meiltä saamasi sähköpostiviesti, jonka otsikkona on ”Bezala: tervetuloa käyttäjäksi!”. Voit kirjautua joko organisaatiosi Microsoft/Google/Okta tunnuksilla tai luoda oman salasanan Bezalaa varten.

Organisaatiotunnuksilla kirjautuminen Bezalaan (SSO)

1. Jos käytät organisaatiosi Microsoft/Google/Okta tunnuksia pääset eteenpäin suoraan "Kirjaudu sisään selainversioon" painikkeesta.

2. Valitse Google-, Microsoft- tai Okta -painike sen mukaan, mikä tunnistautuminen organisaatiollasi on käytössä ja kirjaudu sisään

3. Tarkista että perustietosi on oikein ja klikkaa Aloita -painiketta päästäksesi eteenpäin. IBAN-tilinumero tarvitaan korvauksien takaisinmaksua varten ja henkilötunnusta tulorekisteriraportointiin.

Salasanan luominen ja kirjautuminen Bezalaan

1. Klikkaa tervetulosähköpostissa olevaa "Luoda salasana" linkki, jos linkki ei toimi käytä "nollaa salasanasi" linkkiä.

2. Luo itsellesi salasana syöttämällä salasana "New password" kenttään ja vahvista salasana kirjoittamalla se uusiksi "Confirm your new password" kenttään. Klikkaa "Update password", jotta salasana tulee voimaan.

3. Kun olet luonut itsellesi salasanan järjestelmä ohjaa sinut suoraan kirjautumissivulle. Syötä sähköpostiosoitteesi "Email" kenttään ja salasanasi "Password" kenttään". Klikkaa "Sign in to Bezala" painiketta.

4. Tarkista että perustietosi on oikein ja klikkaa Aloita -painiketta päästäksesi eteenpäin. IBAN-tilinumero tarvitaan korvauksien takaisinmaksua varten ja henkilötunnusta tulorekisteriraportointiin.

Video

Löydät ohjeet uuden kuitin lisäämiseen täältä: selainversio ja puhelinsovellus