Kuitin kirjaaminen mobiilissa

Kuinka kirjaat kuitin Bezalaan puhelimellasi

Päivitetty yli viikko sitten

Kirjaa uusi kululasku mobiilisovelluksessa lataamalla kuittiliite puhelimesi muistista tai ottamalla kuva kuitista.

1. Lisää kuitti painamalla + painiketta ja valitsemalla tavan, jolla haluat lisätä kuitin

1. Voit myös avata suoraan kameran painamalla + -painiketta pitkään

2. Huomioithan, että kuva on selvä ja ALV-erittely on näkyvissä.

2. Lisää kuitille selite.

3. Muuta tarvittaessa maksutapaa, kululajia tai kustannuspaikkaa.

4. Tarkista lopuksi syöttämäsi tiedot ja tallenna kuitti. Tallentamisen jälkeen kuitti etenee prosessissa hyväksynnän kautta kirjanpitoon.

Muita vinkkejä:

Voit myös lähettää kuitteja sähköpostista kopioimalla Bezala-sähköpostiosoitteesi valikon "Kopioi sähköpostiosoite" -painikkeesta ja edelleenlähettämällä sähköpostikuitin kopioituun osoitteeseen.

Suosittelemme että yhdelle kuittilomakkeelle ei lisätä useita eri kuitteja samaan valokuvaan.

Aloitusnäytöltä näet, mitkä kuitit odottavat hyväksyntää tai kirjanpitoon lähettämistä.