Unohtunut salasana tai virheet kirjautumisessa

Bezalaan kirjautuminen ja mahdolliset virheet

Päivitetty yli viikko sitten

Voit kirjautua sisään SSO:n avulla eli yritystunnuksillasi. Tämä onnistuu painamalla Google, Microsoft tai Okta painiketta kirjautumissivulla. Riippuen mikä järjestelmä yritykselläsi on käytössä. On myös mahdollista kirjautua sähköpostin ja salasanan avulla.

Jos olet unohtanut salasanasi tai et ole pystynyt tätä luomaan, voit pyytää itsellesi uuden salasanan kirjautumisikkunan "Forgot password?" toiminnon kautta tai tästä osoitteesta: https://app.bezala.com/password/new. Tämä myös saattaa korjata yleiset virheet kirjautumisessa.

Kirjoita kenttään sähköpostiosoite, jolla kirjaudut Bezalaan. Saat kyseiseen sähköpostiosoitteeseesi linkin, jonka kautta voit luoda itsellesi uuden salasanan Bezalaa varten.

Kirjautuessasi jos saat virheen "Valitettavasti tililtäsi puuttuu edelleen vahvistus yritykseltä: X", suosittelemme olemaan esihenkilöön tai muuhun yrityksen yhteyshenkilöön, joka hoitaa Bezalan asioita. Heidän pitäisi pystyä vahvistamaan käyttäjäsi yrityksen Bezalaan.

Muissa kirjautumisen virhetilanteissa voit olla tukeemme yhteydessä. Jos kirjautumisen yhteydessä ilmenee virheviesti niin tämän voisi sisältää yhteydenotossa.