Bezalan yhdistäminen Netvisoriin

Kuinka Bezala integroidaan Netvisoriin.

Päivitetty yli viikko sitten

Yhteyden luominen Bezalan ja Netvisorin välille mikäli

1. Aloita kirjautumalla Netvisoriin

2. Vie hiiri yrityksen nimen päälle Netvisorissa

3. Etsi valikosta alhaalta "Ohjelmistorajapinta ja tunnisteet"

4. Klikkaa avautuvan sivun oikeasta ylälaidasta kuvaketta "Luo uusi ulkoisen ohjelman liittämisen tunniste" (Käytä "Luo uusi rajapintatunnus" mikäli haluat vaihtaa tunnuksia)

5. Ruudulle avautuu pieni ikkuna, jossa on numerosarja. Kopioi tämä numerosarja

Huom! Numerosarja on voimassa vain muutaman minuutin.

6. Kirjaudu Bezalaan ja avaa organisaatiosi ympäristö

7. Avaa päävalikko hampurilaisikonista tai vieritä valikkoa alemmas, jos valikko on jo auki.

8. Yritysasetukset löytyvät Asetukset-otsikon alta klikkaamalla kohdasta "Yritys"

9. Liitä Netvisorin tunniste Yritys-sivulla kenttään "Ulkoisen ohjelman liittämisen ainutkertainen tunniste" ja paina sivun oikeasta alakulmasta "Yhdistä Netvisoriin" -kuvaketta.

Tositelaji
Oletuksena tositelaji Bezalassa on määritetty "Muut". Tämä voidaan päivittää Yritys asetuksista kohdasta Netvisor-integraatio -> Vaihda tunnukset. Tositelaji-listalta voidaan valita minkä nimiselle tositelajille tapahtumat lähetetään Netvisorissa. Varmista myös että Bezalassa valittu tositelaji löytyy Netvisorista. Kun aineisto siirtyy Bezalasta Netvisoriin, Bezala-tositteet luodaan kyseiselle tositelajille.

Rajapintaresurssit
Mene Netvisorissa "Rajapintaresurssien käyttöoikeudet" -sivulle ja salli Bezala-integraation käyttää resursseja payment, accounting ja dimensionlist.

Jos olet tilannut peruspalvelun lisäksi kuittimuistutuspalvelun, salli myös resurssit getpurchaseinvoice ja purchaseinvoicelist.

Kustannuspaikat
Kustannuspaikat voi hakea Netvisorista Bezalaan painamalla selainversion Kustannuspaikat-sivulla (https://app.bezala.com/#settings/cost_centers) kuvaketta "Nouda data".