Matka- ja kululaskujen kirjaaminen
Kuitin kirjaaminen selainversiossa

Näin lisäät kuitteja Bezalan selainversiossa

Päivitetty yli viikko sitten
  1. Kirjaudu sisään Bezalan selainversioon

2. Avaa uusi kuittilomake Bezalan aloitusnäkymän yläkulmassa löytyvästä "Uusi"-painikkeesta:

3. Valitse avautuvasta pudotusvalikosta "Kuitti"

4. Voit tuoda kuitille liitteen raahaamalla tiedoston suoraan lomakkeen oikean puoleiseen ikkunaan tai tuomalla sen tietokoneesi arkistosta.

5. Täydennä kuittilomakepohjaan selite, valitse oikea maksutapa ja kululaji tarvittaessa kustannuspaikat sekä kuitin päivämäärä ja hinta. Mitä tarkempia tietoja pystyt antamaan, sen tyytyväisempi kirjanpitäjäsi on.

6. Lopuksi tallenna juuri lisäämäsi kuitti Lähetä-painikkeesta. Tämän jälkeen tosite siirtyy mahdollisen hyväksyntäkierron kautta kirjanpitoon. Jos haluat jatkaa kuitin täyttämistä myöhemmin voit tallentaa sen luonnoskuitiksi Tallenna luonnoksena -painikkeesta.

Vinkki!

Saatko paljon kuitteja sähköpostiisi? Voit lähettää ne suoraan Bezalaan. Lisätietoja tästä.