Kertakirjautumisasetukset (SSO)
Päivitetty yli viikko sitten

SSO-todennusprosessi on Bezalassa melko suoraviivainen:

1. Kirjaudu sisään haluamallasi SSO-vaihtoehdolla (Google, Microsoft, Okta)

2. SSO toimii useimmissa tapauksissa heti, mutta joissain tapauksissa Bezala tulee whitelistata AD:ssa.

3. Aseta "Salli vain kertakirjautumista (SSO)" päälle Bezalan yritysasetuksissa https://app.bezala.com/#settings/company

Voit ohittaa SSO-pakotuksen yksittäiseltä käyttäjältä ottamalla "Salli vain kertakirjautumista (SSO)" -asetuksen pois päältä käyttäjän profiilissa (vaatii Asetusten ylläpitäjän -käyttäjäroolin).

Microsoft SSO:
Bezala hyödyntää Microsoftin alustaa, jonka kautta tunnistautuminen toimii OAuth 2.0 prosessilla. Tämä on avoin API, jolla Bezala kysyy Azure AD:n kautta kuka käyttäjä on kirjautumassa palveluun. Tämän jälkeen kirjautuminen toimii organisaation 2FA kirjautumisprosessin mukaisesti.

Tarkemmat ohjeet SSO:n määrittämiseen Azure AD:ssä löytyy Microsoftin sivuilta: https://learn.microsoft.com/en-us/azure/active-directory/manage-apps/configure-linked-sign-on