Integrointi Mepcoon/Sympaan

Kuinka Bezala integroidaan yrityksenne Mepcoon/Sympaan

Päivitetty yli viikko sitten

Mepcon/Sympan ja Bezalan välillä voidaan automatisoida seuraavat tiedot ja toiminnot:

• työntekijätietojen päivittäminen Mepcosta/Sympasta Bezalaan (nimi, sähköpostiosoite, hetu, kieli, IBAN, BIC)

• työntekijöiden oletusten päivittäminen (oletuskustannuspaikat ja -tilit)

• työntekijöiden hyväksyjien päivittäminen

• työntekijän Bezala-tunnukset poistetaan työsuhteen päättymistä seuraavana päivänä

Mepcolla/Sympalla ei ole vielä rajapintaa, joten integraatiomme hyödyntää CSV-tiedostoja, jotka siirretään SFTP:n kautta. CSV-tiedoston sarakkeet on lueteltu alla. Sarakkeiden järjestyksellä ei ole väliä, eikä kaikkia sarakkeita tarvita. Sarakkaiden otsikoiden täytyy kuitenkin olla merkkitarkasti samat kuin alla kuvatut.

Pakolliset sarakkeet:

Sarakeotsikko

Kuvaus

Person Number

Henkilön Mepco-/Sympa-ID

User Email

Valinnaiset sarakkeet:

Sarakeotsikko

Kuvaus

User Name

User language

Voi olla ENGLISH, SWEDISH tai FINNISH; muussa tapauksessa käytetään yrityksen oletuskieltä.

User Role

Voi olla EMPLOYEE, MANAGER, ACCOUNTANT tai APPROVER; muussa tapauksessa käytetään arvoa EMPLOYEE.

User IBAN

User BIC

User SSN

User Default Account

DEFAULT COST CENTER ::: dimensionname

Syötä kukin dimensio omaan sarakkeeseensa. Esimerkiksi: "DEFAULT COST CENTER ::: DIMENSION 1". Dimensio-otsikon täytyy vastata Bezalassa olevaa otsikkoa; muussa tapauksessa jätämme sarakkeen huomiotta. Kustannuspaikan täytyy löytyä jo Bezalasta; muussa tapauksessa jätämme sen huomiotta. Kustannuspaikka-arvossa voi olla ID tai nimi.

User Approvers

Pilkulla eroteltuna

Ts päättymispv

PP.KK.VVVV

Yhtiönumero

Jos olette konserni, syötä tähän sarakkeeseen työntekijän yritys-ID. Jos olette yksittäinen yritys, voitte jättää sarakkeen huomiotta. Yhtiönumero tulee myös lisätä erikseen Bezalan yritysasetuksiin kohtaan "ulkoinen yritys-ID".

Yhteyden luominen Bezalan ja Mepcon/Sympan välille

Yhdistä Bezala-ympäristönne Mepcoon/Sympaan aktivoimalla integraatio Integraatiot-sivun välilehdeltä "HR- Ja Palkkajärjestelmät". Löydät ohjeet siihen täältä: https://help.bezala.com/fi/articles/140319-hr-integraation-asetukset-mepco-sympa

Mepco-/Sympa-tiedostojen lähettäminen Bezalan palvelimelle

Jos teillä ei ole omaa palvelinta, voitte pyytää Bezala-tuesta oikeudet käyttää Bezalan omaa palvelinta. Luomme teille oman palvelimenne 50 €:n kuukausihintaan.

Tietojen siirron aikataulu
Tiedot noudetaan Mepcosta/Sympasta Bezalaan arkipäivisin (ma-pe) klo 6:30.