HR-integraation asetukset (Mepco/Sympa)
T
Tekijä: Taru Rouvinen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit käynnistää Bezalan ja HR-ohjelmiston (Mepco/Sympa) välisen integraation valitsemalla Integraatiot-sivulta välilehden "HR- ja Palkkajärjestelmät" ja klikkaamalla Mepco-liittymän aktiiviseksi. Vaikka integraatio onkin nimetty "Mepcoksi", se toimii sekä Mepcon että Sympan kanssa.

Klikkaamalla aktivointipainikkeen vieressä olevaa ratasikonia pääset määrittelemään integraatioasetukset:

Sisäänkirjautuminen ja Salasana: Näillä tunnuksilla tulee olla oikeudet lukea ja ladata tietoa palvelimelta.

Host: palvelimen osoite, esimerkiksi IP-osoite tai URL

Portit: palvelimen toiminnon protokolla; SFTP-siirroissa 22

Polku tiedostoihin: Jos palvelimella on useampi kansio, tämän kautta voi määrittää polun oikeaan kansioon, josta tieto noudetaan (esimerkiksi /in/users).

Tiedostonimi: Ei pakollinen kenttä. Oletuksena noudetaan ensimmäinen tiedosto määritetystä kansiosta, mutta jos kansiossa on useampi tiedosto, määritä tähän kenttään halutun tiedoston nimi.

Löydät ohjeet HR-siirtotiedoston määrittelemiseen täältä: https://help.bezala.com/fi/articles/44258-integrointi-mepcoon