Kaikki kokoelmatUKKMuuta
Mitä Bezalassa tulee tehdä kun tilitoimisto vaihtuu?

Integraatiot

Jos Netvisor- tai Procountor-integraatio on tehty tilitoimistokäyttäjän tunnuksilla ja heiltä poistetaan oikeudet kirjanpidon puolelta, tulee Bezala-yhteys uusia. Ohjeet tähän löytyvät Netvisorin osalta täältä ja Procountorin täältä

Muiden integraatioiden osalta muutoksia ei yleensä tarvitse tehdä.

Oikeudet uusille kirjanpitäjille

Voit tarkistaa onko tilitoimistokäyttäjillä oikeudet yritysympäristöön Käyttäjät-valikosta. Halutessasi voit päättää entisten tilitoimistokäyttäjien oikeudet poistamalla heidät Bezalasta klikkaamalla roskakori-painiketta heidän käyttäjänsä kohdalta. Ennen poistamista kannattaa tarkistaa, että nämä käyttäjät eivät ole mukana hyväksyntäkierroissa.

Voit lisätä uudet tilitoimisto käyttäjät Bezalaan manuaalisesti samaan tapaan kuin muutkin käyttäjät. Voit tarkistaa tarkemmat ohjeet täältä.

Yhteystiedot

Tarkista että yritysasetuksissa olevat yhteystiedot (Kirjanpitäjän sähköpostiosoite, laskutusyhteyshenkilö, yhteyshenkilö virhetilanteissa) ovat ajan tasalla