Uuden käyttäjän lisääminen

Uusia työntekijöitä? Näin liität heidät yrityksesi Bezala-tilille ja määrittelet heidän asetuksensa.

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten
  1. Aloita kirjautumalla Bezalan selainversioon.

2. Avaa päävalikko hampurilaisikonista tai vieritä valikkoa alemmas, jos valikko on jo auki.

3. Käyttäjäasetukset löytyvät Asetukset-otsikon alta klikkaamalla kohdasta "Käyttäjät".

4. Kun olet Käyttäjät-näkymässä, mene kohtaan "Uusi käyttäjä".

5. Täydennä käyttäjän perustiedot:

Pakollisia tietoja ovat nimi ja sähköpostiosoite sekä henkilötunnus tulorekisteri-ilmoituksia varten.

6. Täydennä käyttäjän maksutiedot kulukorvauksia varten. Käyttäjä voi myös itse täyttää pankkitietonsa menemällä profiiliinsa Bezalassa.

7. Lisää tarvittaessa oletuskululaji sekä -maksutapa vetovalikoista:

8. Jokaisella käyttäjällä tulisi olla vähintään Työntekijä-käyttäjärooli. Tarvittaessa voit lisätä hänelle laajemmat oikeudet:

• Asetusten ylläpitäjä: voi muokata yrityksen asetuksia Bezalassa.

• Kirjanpitäjä/Accountant: näkee kaikkien käyttäjien tapahtumat Bezalassa ja voi muokata yritysasetuksia.

9. Tallenna käyttäjän taakse hyväksyntäkierto:

10. Paina lopuksi "Luo / tallenna" -nappia sivun oikeassa alareunassa. Käyttäjille lähetetään automaattisesti tervetuloviesti Bezalaan.

Vinkkejä!

• Kannattaa myös varmistaa, että Bezalan tilikartasta löytyvät tarvittavat maksutavat. Voit lukea lisää maksutapojen asetuksista täältä.

• Lue lisää Bezalan hyväksyntäkierroista täältä.