Bezalan yhdistäminen ReceiptHeroon
Päivitetty yli viikko sitten

ReceiptHero-ominaisuuden voi aktivoida seuraavasti:

1. Kirjaudu Bezalan selainversioon

2. Mene omaan profiiliisi

3. Klikkaa Integraatiot-osiosta löytyvää "Yhdistä ReceiptHeroon" painiketta"

4. Luo itsellesi ReceiptHero-tunnus ja lisää korttisi palveluun: https://www.receipthero.io/login/

5. Anna Bezalalle lupa hakea kuitit ReceiptHeron sovelluksessa.

Nyt yhdistetyllä kortilla tehdyistä ostoksista luodaan kuitit suoraan Bezalaan, kun ostos tehdään ReceiptHero-tuetussa toimipaikassa. Kuitit tuodaan luonnostilaan Bezalassa ja käyttäjän tulee täydentää kuitille esimerkiksi selite. ReceiptHero-toiminnallisuus on käyttäjäkohtainen Bezalassa.