Matka- ja kululaskujen tilat
Päivitetty yli viikko sitten

Matka- tai kululaskun tila arkistonäkymässä

Otsikko Bezalan aloitusnäkymässä ja päävalikossa

draft

Odottaa täydentämistä

Matka- tai kululaskusta puuttuu jotakin tietoa, esimerkiksi selite.

Täytä puuttuvat tiedot tarvittaessa ja klikkaa Lähetä-painiketta. Jos kaikki tiedot ovat jo lomakkeella, voit siirtää matka- tai kululaskun eteenpäin Lähetä-painikkeesta

reviewing

Odottaa muiden hyväksyntää

Matka- tai kululasku joka ei ole vielä mennyt hyväksyntäkierron läpi vaan odottaa vielä tarkistusta.

unapproved

Hylätyt

Hylätyt tapahtumat eivät ole menneet hyväksyntäprosessista läpi.

Jos kulujen hyväksyjä/tarkastaja on jättänyt sinulle kommentin hylätystä kuitista, näet sen avaamalla kuitti/km-korvaus/päivärahalomakkeen. Jos käyttäjä muokkaa hylättyä kuittia, tapahtuma palautuu iirtyy takaisin hyväksyntäkiertoon.

queue

Ajastettu lähetettäväksi / Lähetetään maksatukseen/kirjanpioon X tunnin kuluttua

Lähetysjonossa olevat matka- ja kululaskut odottavat kirjanpitoon siirtoa, ja ne ovat menneet mahdollisen hyväksyntäkierron läpi.

Matka- ja kululaskujen aikataulua voi säätää Asetusten ylläpitäjän oikeuksilla yritysasetuksista

accounted

Siirretty kirjanpitoon & maksettavaksi pp/kk/vvvv

Nämä kuitit on lähetetty kirjanpitoon ja niiden pitäisi löytyä kirjanpidon ohjelmasta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä maksatusaikatauluun liittyen, olethan yhteydessä taloustiimiisi tai Bezalan pääkäyttäjäänne.

failed

Virhetilaan menneet kulut merkitään punaisella huutomerkillä (!)

Tapahtumat joiden kirjanpitoon lähetys on epäonnistunut. Virhe viesti lähetetään yritysasetuksissa määritetylle yhteyshenkilölle.