Kuittien yhdistäminen luottokorttitapahtumiin Bezalassa

Saitko muistutuksen kuitista vaikka olet mielestäsi jo lisännyt kuitin?

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten

Bezala yhdistää lisätyt kuitit luottokorttitapahtumiin automaattisesti, mikäli seuraavat tiedot kuittilomakkeen ja luottokorttitapahtuman välillä täsmäävät: päivämäärä, valuutta, summa, käyttäjä, luottokortti, maksutapa.

Luottokorttilaskut-näkymässä näet, jos laskulta puuttuu kuitteja. Voit valita käsiteltävän laskun klikkaamalla laskunumerosta.

Jos kuitteja puuttuu, ne voidaan manuaalisesti yhdistää, kunhan käyttäjä on syöttänyt kuitin Bezalaan ja tarpeelliset tiedot täsmäävät.

Jotta kuitti voitaisiin yhdistää, käyttäjän ja maksutavan on täsmättävä. Tämän lisäksi laskun ja kuitin päivämäärän pitää olla -1 viikkoa ja +4 viikkoa luottokorttitapahtuman päivämäärästä.

Klikkaamalla "Valitse kuitti tästä" -valikosta voit tarkistaa, onko laskuriville mahdollista kohdistaa Bezalaan syötetty kuitti.

Lisätietoa-linkistä pääset katsomaan kuitin tietoja ja tarvittaessa varmistamaan, että kuitti täsmää laskuriviin.