Bezala-kulut Severassa
Päivitetty yli viikko sitten

Integraatio tuo projektit ja käyttäjät Severasta Bezalaan. Kun Severasta tuoduille merkityille projekteille lisätään kuluja Bezalassa, luodaan niistä kulut Severan projektien "Maksuerät & Muut kulut" -osioon.

1. Kirjaudu Severaan ja mene "Projektit" osioon

2. Etsi projektilistasta se projekti, johon liittyviä matka- ja kululaskuja haluat tarkastella ja avaa projekti

3. Mene "Taloustiedot" näkymään

4. Bezalan luomat matka- ja kululaskut näytetään "Maksuerät & muut kulut" osiossa "Matkakulut" alla

5. Jos kuitenkin asetus "Lähetä yrityksen maksamat kulut ei-laskutettavana" on päällä, vain omalla rahalla maksetut kulut lähetetään matkakuluina ja yrityksen maksamat kulut lähetetään "Oma työ"