ALV-koodien automatisointi

Voit automatisoida ALV-koodien valinnan mäppäämällä ALV-prosentit ALV-koodeihin.

Lasse Lehto avatar
Tekijä: Lasse Lehto
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka "mäppäät" ALV-prosentin ALV-koodiin

1. Pyydä betakäyttäjän oikeuksia asiakastuesta [email protected]

2. Muokkaa kululajia Tilikartta-sivulta

3. Mäppää ALV-prosentti ALV-koodiin

Kuinka ALV-koodit valitaan automaattisesti mäppäyksen jälkeen

Kun käyttäjä valitsee kululajin ja ALV-prosentin, jolla on mäppäys, valitaan ALV-koodi kululle automaattisesti.

Huomioi, että vain Kirjanpitäjä-roolin omaavat käyttäjät näkevät ALV-koodikentän. ALV-koodivalinta tehdään loppukäyttäjille ilman, että he näkevät sitä.

ALV-koodien lisäys

Kaikki kirjanpidon integraatiot eivät tuo ALV-koodeja näkyviin Bezalaan (tulee automaattisesti vain Netvisorista).

Voit kuitenkin pyytää asiakastukeamme lisäämään ALV-koodit näkyviin. Tarvitsemme seuraavat tiedot per ALV-koodi.

• ALV-koodin nimi käyttöliittymässä

• ALV-koodin arvo integraatiossa

Jos yrityksenne käyttää kirjanpitoviennissä Spreadsheet-muotoa, kerro myös millä miten ALV-koodisarake nimetään ja mikä on sarakkeen numeraalinen järjestys tiedostolla.

Mukautetut ALV-prosentit

Voit pyytää asiakastukeamme lisäämään organisaatiollenne mukautetut ALV-prosentit. Tarvitsemme tätä varten seuraavat tiedot:

• ALV-prosentin nimi (tieto, joka näytetään ALV-kentässä.

• ALV-prosentti (esimerkiksi 0%, 14%, 24% jne.)