Yritystason hyväksyjät

Aseta yritystason hyväksyntäkiertoja ja aseta heille euromääräisiä rajoja.

Lasse Lehto avatar
Tekijä: Lasse Lehto
Päivitetty yli viikko sitten

Oletushyväksyjä

Oletushyväksyjäksi voidaan asettaa yksi käyttäjä. Oletushyväksyjä asetetaan hyväksyjäksi kuluille, joille ei tule muuta hyväksyntäkiertoa (käyttäjän, kustannuspaikan tai kulun takaa) ja jos yritykselle ei ole asetettu ennen tai jälkeen muita kiertoja tulevia hyväksyjiä.

Hyväksyntäkierto ennen muita

Kiertoon asetettujen hyväksyjien, eli yritystason hyväksyjien, hyväksyntä vaaditaan ennen kuin kulu siirtyy käyttäjän, kustannuspaikan tai kulun taakse asetettuun kiertoon.

Kiertoon voidaan asettaa hyväksyjiä Sitten -ja Tai -säännöillä (lue lisää säännöistä). Yritystason hyväksyjän aktivoidessa lomatuurauksen, korvaa tuuraaja myös yritystason hyväksyjän roolin.

Hyväksyntäkierto muiden jälkeen

Kiertoon asetettujen hyväksyjien, eli yritystason hyväksyjien, hyväksyntä vaaditaan käyttäjän, kustannuspaikan tai kulun taakse asetettuun kierron jälkeen.

Kiertoon voidaan asettaa hyväksyjiä Sitten- ja Tai -säännöillä.

Hyväksyntärajat

Hyväksyjille, jotka asetetaan ennen tai jälkeen muita hyväksyntäkiertoja, voidaan asettaa euromääräisiä ala- ja ylärajoja.

Täyttämällä Alaraja-kohtaan summan, tulee kulu hyväksyntään hyväksyjälle mikäli kulun summa on sama tai suurempi kuin mainittu alaraja.

Täyttämällä Yläraja-kohtaan summan, tulee kulu hyväksyntään hyväksyjälle mikäli kulun summa on enintään mainittu yläraja.