Laskentakohteet

Muokkaa ja räätälöi yrityksesi kustannuspaikkoja

Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty tänään

Selainversion "Laskentakohteet"-sivulla voit muokata, poistaa ja lisätä yrityksellesi uusia laskentakohteita kuten projekteja tai kustannuspaikkoja.

Lisää yrityksesi kustannuspaikat täyttämällä laskentakohteen nimi ja laskentakohdeotsikko. Laskentakohteet ryhmitetään otsikoiden avulla.

Jos kirjanpitojärjestelmänne on Netvisor, Procountor tai NetSuite, päivitämme kustannuspaikat automaattisesti kirjanpidosta Bezalaan päivittäin.

Kustannuspaikkoja voi myös lähettää SFTP:n kautta. Mikäli haluat tämän käyttöön, lähetä SFTP-tunnukset osoitteeseen [email protected]. CSV-tiedoston sarakkeet ja otsikot onkuvattu alhaalla. Bezala päivittää CSV:ltä tulleet tiedot päivittäin.

Cost Center Name

Cost Center Dimension Name

Cost Center Resources

Is Cost Center Deactivated

Cost Center Approvers

External ID

Esimerkkitiedosto: