Kuitin/päivärahan/km-korvauksen/palkkion poistaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit poistaa omia Bezala-tapahtumiasi järjestelmästä jos niitä ei ole vielä ehditty lähettää kirjanpitoon. Kirjanpitäjä-tason käyttäjät voivat myös poistaa muiden käyttäjien kuluja.

1. Etsi Bezala-tapahtuma aloitusnäkymästä ja avaa lomake klikkaamalla tapahtuman selitteestä

2. Klikkaa roskakori-painiketta oikeassa yläkulmassa

3. Vahvista poisto näytölle ilmestyvästä ikkunasta. Huom! Kun olet vahvistanut poiston, kuittia ei voi enää palauttaa järjestelmään.