Tiliöntisäännöt

Tiliöintisääntöjen avulla automatisoit kululajien valintaa

Päivitetty yli viikko sitten

Tiliöintisääntöjen avulla voit auttaa käyttäjiä kululajien valinnassa. Bezala ehdottaa selitteen perusteella kululajia uudelle kuitille tiliöintisäännön avainsanojen perusteella.

Tiliöintisääntöjä voi hallinnoida Bezalan selainversiossa Tiliöintisäännöt -näkymässä. Tässä näkymässä voit luoda uusia sääntöjä tai poistaa niitä käytöstä. Tiliöintisääntöjä voi muokata käyttäjät, joilla on vähintään asetusten ylläpitäjän käyttäjärooli. Säännöt ovat yrityskohtaisia.

Tiliöntisääntöjä lisätään Excelin avulla. Aloita valitsemalla "Lataa taulukko tietokoneellesi" toiminto.

Kirjoita Pattern -sarakkeen soluihin avainsana, jonka perusteella järjestelmä ehdottaa kululajia. Account Code -sarakkeeseen tulee kululajin kirjanpitotili. Kululajin tulee olla lisättynä Bezalan tilikarttaan, jotta tiliöintisääntö toimii. Ohjeet kululajin lisäämiseen löytyvät täältä.

Kun olet täyttänyt avainsanat ja tilinumerot oikeisiin sarakkeisiin, tallenna taulukko ja vie se takaisin Bezalaan "Lataa taulukko järjestelmään" painikkeen kautta. Säännöt tulevat samantien voimaan, kun ne on ladattu Bezalaan onnistuneesti.

Tiliöintisäännön poistaminen

Jos haluat myöhemmin poistaa tietyn tiliöintisäännön käytöstä, voit tehdä sen valitsemalla punaisen ruksin tiliöintisäännön kohdalta.