Uuden palkkiolajin luominen Bezalaan
Päivitetty yli viikko sitten

Uuden palkkiolajin voi luoda seuraavasti:

1. Kirjaudu Bezalan selainversioon

2. Mene päävalikon kautta "palkkiolajit" näkymään. Palkkiolajit näkymässä listataan myös kaikki käytössä olevat palkkiolajit.

3. Klikkaa "+ Lisää palkkiolaji" painikkeesta

4. Palkkiolajin voi nimetä vapaasti, mutta tilinumeron tulee vastata kirjanpitoa. Palkkiolajin hinta voi olla kiinteä tai vapaamuotoinen.

5. Valitse myös palkkiolle oikea tulolaji tulorekisteriraportointia varten.

6. Jos palkkiosta ei vähennetä ennakonpidätystä, täppää päälle "Ei vähennetä veroja" toiminto.

7. Jos haluat että vain tietyt käyttäjät voivat hakea luomaasi palkkiota, lisää heidän nimensä "Valitse resurssit" kenttään. Jos kenttä on tyhjä, kuka vain ympäristön Bezala-käyttäjä voi hakea palkkiota.

Oletteko jo asiakkaamme ja haluatte palkkiolomakkeen käyttöönne? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin laitetaan palkkiolomake teille käyttöön. Palkkiolomake kuuluu Bezalan perushintaan, eli kyseessä ei ole maksullinen lisäpalvelu.