Käyttäjäprofiili
Miten poistan käyttäjän Bezalasta?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit poistaa käyttäjän yrityksesi Bezala-tililtä seuraavasti:

1. Mene Käyttäjät-valikkoon

2. klikkaa käyttäjän kohdalta punaisesta rastista

Muistathan tarkistaa ennen käyttäjän poistamista, että kaikki hänen matka- ja kululaskut on käsitelty loppuun saakka, eikä hän ole kenenkään hyväksyjänä.

Poistetun käyttäjän syöttämät tapahtumat säilyvät järjestelmässä, vaikka hänen tilinsä suljetaan.

Jos yritykselläsi on Netsuite-, Sympa- tai Mepco-integraatio työsuhteen päättyessä käyttäjää ei tarvitse erikseen poistaa Bezalasta.