Ohjeet hyväksyjälle
Sijaishyväksyjän asettaminen poissaolon ajaksi

Näin asetat itsellesi tuuraajan tilallesi hyväksyntäkiertoihin esimerkiksi lomasi ajaksi

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit asettaa itsellesi sijaishyväksyjän poissaolosi ajaksi Bezalan selainversiosta löytyvän lomatuuraus-toiminnon avulla.

1. Kirjaudu sisään Bezalan selainversioon

2. Mene päävalikon kautta profiiliisi

3. Lisää rasti kohtaan "Olen poissa" ja valitse tuuraaja-pudotusvalikosta käyttäjä, joka sijaistaa sinua poissaolosi aikana

4. Tallenna tekemäsi muutokset

Huomaathan, että lomatuuraus-toiminnallisuus tulee ottaa erikseen pois päältä, kun olet palannut takaisin.