Kaikki kokoelmatOhjeet hyväksyjälle
Lomatuuraajan asettaminen poissaolon ajaksi

Näin asetat itsellesi tuuraajan tilallesi hyväksyntäkiertoihin esimerkiksi lomasi ajaksi

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit asettaa itsellesi sijaishyväksyjän poissaolosi ajaksi Bezalan selainversiosta löytyvän lomatuuraus-toiminnon avulla.

Kuinka asetat itsellesi lomatuuraajan:

1. Kirjaudu sisään Bezalan selainversioon

2. Mene päävalikon kautta profiiliisi

3. Lisää rasti kohtaan "Olen poissa" ja valitse tuuraaja-pudotusvalikosta käyttäjä, joka sijaistaa sinua poissaolosi aikana

4. Tallenna tekemäsi muutokset

Voit myös aikatauluttaa lomatuurauksen valitsemalla loman alkamis- ja päättymispäivämäärät. Tämä kytkee ja lomatuurauksen päälle loman ajaksi.

Työntekijä/Tuuraaja-roolin omaavat käyttäjät näkevät tuuraaja-pudotusvalikossa vain käyttäjät, joilla on Julkinen hyväksyjä-rooli. Pyydäthän pääkäyttäjäänne lisäämään Julkinen hyväksyjä -roolin kaikilla, jotka hyväksyvät kuluja Bezalassa.

Lomatuuraus vaikutus Bezalan hyväksyntäkiertoihin

Lomatuuraajan asettaminen vaikuttaa näihin hyväksyntäkiertoihin:

• Kulukohtainen hyväksyntäkierto

• Kustannuspaikkakohtainen hyväksyntäkierto

• Käyttäjäkohtainen hyväksyntäkierto

• Yritystason hyväksyntäkierrot (hyväksyntä kierto ennen ja jälkeen)

Lomatuuraajan asettaminen ei korvaa:

• kirstunvartijan hyväksyntää

• yrityksen varahyväksyjää