SEPA-integraatio

SEPA-maksuaineistot

Tommi Virtanen avatar
Tekijä: Tommi Virtanen
Päivitetty yli viikko sitten

Tämän integraation avulla voidaan luoda maksuaineisto standardisoidussa SEPA-muodossa. Kyseinen tiedosto voidaan ajaa lähes kaikkien SEPA-maiden pankkijärjestelmien kautta. Yleisimmin tätä integraatiota käytetään Spreadsheet-kirjanpitoaineistojen kanssa, jolloin lähetyksen yhteydessä muodostetaan erillinen Excel-tiedosto kirjanpitoon sekä SEPA-maksuaineisto maksujen käsittelyyn.

SEPA-maksuaineisto on suhteellisen standardisoitu, mutta joitakin muokkauksia on mahdollista tehdä Integraatiot-sivulta. Maksuaineisto voidaan lähettää joko merkitylle kirjanpitäjälle sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti SFTP-palvelimelle.

Alla on esimerkki luodusta maksuaineistosta: