Emce-integraatio
Päivitetty yli viikko sitten

Bezalasta voidaan muodostaa XML-tiedostoja, jotka voidaan viedä EmCeen joko manuaalisesti tai SFTP:n kautta. Aineiston perusteella EmCeen luodaan tositteita (luottokorttikuitit) tai ostolaskuja (korvattavat kulut).

Yrityksenne Bezala-ympäristön avaaminen

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin osoitteeseen: [email protected]

Mainitse myös viestissä, että käytät EmCeä.

Kustannuspaikkojen muokkaaminen

Määrittele mitkä kustannuspaikoista tuodaan Bezalaan. Tämän jälkeen tulee päättää, tulisiko kaikkien käyttäjien nähdä kaikki kustannuspaikat? Kun lisäät kustannuspaikkoja Bezalaan, voit valita niille valtuutetut (kuka näkee kustannuspaikan) sekä hyväksyjät.

Tilikartan muokkaaminen

Bezalassa on valmiina supistettu liikekirjurin tilikartta. Voit helposti lisätä, muokata tai poistaa tilikartan tilejä. Voit myös asettaa tilejä näkymään vain tietyille käyttäjille (valtuutetut). Tilin voi nimetä vapaasti, mutta tilinumeron tulisi vastata kirjanpitoa

Käyttäjien lisääminen

Voit lisätä käyttäjiä seuraavasti:

• lisäämällä käyttäjät yksitellen

• lataamalla Bezalaan käyttäjät Excel-taulukossa (vaatii Beta user -roolin: ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] saadaksesi roolin)

• tuomalla käyttäjät rajapinnan kautta toisesta ohjelmistosta

• antamalla työntekijöillenne mahdollisuuden rekisteröityä itse