Kirjanpito CSV/XLSX tiedostona

Kuinka Bezala-aineisto lähetetään kirjanpitäjällenne sähköpostitse

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten

Tätä integrointitapaa varten yritystä perustaessa valitaan integraatioksi "Spreadsheet". Oletuksena tiedosto lähetetään sähköpostitse, mutta tiedosto on mahdollista lähettää SFTP-palvelimelle tai Azure Blobiin.

Määrittele aineiston saaja/t Bezalan selainversion Yritys-sivun kentässä "Kirjanpitäjän sähköpostiosoite", joille tiedosto lähetetään.

Kun aineisto joko ajastetusti tai manuaalisella lähetyksellä lähtee eteenpäin Bezalasta, kyseiseen kenttään tallennettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään lähetysjonossa ollut aineisto sekä Excel- että PDF-muodossa. Tiedosto myös lähetetään SFTP-palvelimelle tai Azure Blobiin, jos nämä on määritelty.

Oletuksena tiedosto on CSV muodossa ja alla on esimerkki mitä tietoa tämä kirjanpitoaineisto sisältää. Jos haluaisit muutoksia Excel-tiedoston sarakkaiden oletusjärjestykseen tai -sisältöön, olethan yhteydessä Bezala-tukeen: [email protected].