Företagskort i Bezala

Allt du behöver veta om kvittohantering ifall du har företagskort

Fredrik Teir avatar
Skrivet av Fredrik Teir
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Då ditt företagskort är integrerat mot Bezala kommer du att få notiser om vilka kvitton som saknas, och så kommer den verkliga valutakursen från kreditkortshändelsen att användas.

Vi kopplar automatiskt ihop kvitton och företagskort händelser ifall vi hittar par där följande är samma på kvittot och företagskort-händelsen:

• datum (måste vara inom 2 veckor från verkliga köpet)

• valuta

• pris

Ifall du har problem med att koppla ihop händelsen med kvittot:

• Se till att du valt företagskortet som betalsätt när du redovisat kvittot i Bezala.

• Se till att datumet är rätt

• Se till att du valt rätt valuta (den valutat som köpet var i)

Ifall du vill kan du även manuellt länka kvitto till företagskorthändelser:

1. Navigera till "Credit card bills" vyn och välj rätt räkning.

2. Tryck på "Välj kvitto" kolumnen på den raden som du vill manuellt koppla.

3. Välj det kvitto du vill koppla ihop.