Bezala-aineisto sähköpostitse kirjanpitoon

Kuinka Bezala-aineisto lähetetään kirjanpitäjällenne sähköpostitse

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten

Tätä integrointitapaa varten yritystä perustaessa valitaan integraatioksi "Spreadsheet".

Määrittele aineiston saaja/t Bezalan selainversion Yritys-sivun kentässä "Kirjanpitäjän sähköpostiosoite".

Kun aineisto joko ajastetusti tai manuaalisella lähetyksellä lähtee eteenpäin Bezalasta, kyseiseen kenttään tallennettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään lähetysjonossa ollut aineisto sekä Excel- että PDF-muodossa.

Jos haluaisit muutoksia Excel-tiedoston sarakkaiden oletusjärjestykseen tai -sisältöön, olethan yhteydessä Bezala-tukeen: [email protected].