Iframe: oletuskustannuspaikkojen asettaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Kun uusi käyttäjä kirjautuu sisään ensimmäistä kertaa omasta kirjautumislinkistään, voit määritellä mitkä kustannuspaikat tallentuisivat oletuksena kaikille uusille käyttäjille.

Tämän voi tehdä muokkaamalla kirjautumislinkkiä lisäämällä loppuun kustannuspaikan ID:n.

Esimerkkinä tässä on alkuperäinen kirjautumislinkki, joka löytyy yritys-asetuksista Autentikointi & Kirjautuminen valikosta:

https://app.bezala.com/invite?load_spa=false&locale=fi&company_uuid=YOURCOMPANYID

Lisäämällä loppuun default_cost_centers parametrin linkkiin, jossa xxx eroteltuna yhtäsuurimerkillä, olisi kustannuspaikan ID:

&default_cost_centers=XXX

Viimeistelty linkki näyttäisi tältä:

https://app.bezala.com/invite?load_spa=false&locale=fi&company_uuid=YOURCOMPANYID&default_cost_centers=SOMEID,OTHERID

Kustannuspaikkojen ID löytyy kustannuspaikka sivulta.