Palkkiot

Palkkion ja verokortin tallentaminen Bezalaan

Päivitetty yli viikko sitten

Jos haet Bezalan kautta palkkioita joista vähennetään ennakonpidätys, lisää verokorttisi ensin Bezalaan

Verokortin lisääminen Bezalaan

1. Voit lisätä verokortin tietoihisi Bezalan selainversiossa seuraavasti:

2. Mene profiiliisi henkilö-ikonin kautta, mikä löytyy yläpalkista

3. Voit lisätä verokortin Bezalaan "Lataa verokortti" painikkeesta

4. Täytä veroprosentti manuaalisesti. Huom! Jos veroprosenttisi on alle 1%, syötä se desimaalimuodossa. Esim 0,5%-->0.005

5. Tallenna tekemäsi muutokset

Jos verokorttia ei ole lisätty ennakon pidätykseksi lasketaan 60%:ia palkkiosta.

Palkkion lisääminen selainversiossa

1. Klikkaa "Uusi kulu" painikkeesta ja valitse pudotusvalikosta "Palkkio"

2. Täytä palkkiolomakkeen selite, valitse palkkiolaji, päivämäärä ja summa. Jos palkkio on kiinteä, summaa ei voi muokata

3. Lisää tarvittaessa liitteet

4. Klikkaa "Lähetä" painiketta siirtääksesi palkkiohakemus hyväksyntään

Palkkion lisääminen mobiiliversiossa

1. Klikkaa + -nappia ja valitse "Lisää palkkio" toiminto

2. Täytä palkkiolomakkeen selite, valitse palkkiolaji, päivämäärä ja summa. Jos palkkio on kiinteä, summaa ei voi muokata

3. Jos haluat lisätä palkkiohakemukseen liitteitä, tallenna hakemus ensin luonnoksena ja lisää liitteet selainversiossa

4. Klikkaa "Lähetä" painiketta siirtääksesi palkkiohakemus hyväksyntään