Palkkio-ominaisuus

Palkkio-ominaisuus mahdollistaa sivukuluttomien palkkioiden hakemisen ja hyväksymisen Bezalassa.

Lasse Lehto avatar
Tekijä: Lasse Lehto
Päivitetty yli viikko sitten

Saatte palkkiolomakkeen käyttöönne Bezalan yritysasetuksista ”Lomakkeet” välilehdeltä kohdasta ”Palkkiot” valitsemalla ”Näytä palkkiolomake.” Määrittele samalla palkkiokorvausten tili ja palkkiolomakkeen nimi kuluvalikossa.

Kun olet aktivoinut palkkiolomakkeen, käy luomassa tarvittavat palkkkiolajit.

Uuden palkkiolajin luominen Bezalaan

Uuden palkkiolajin voi luoda seuraavasti:

1. Kirjaudu Bezalan selainversioon

2. Mene päävalikon kautta "palkkiolajit" näkymään. Palkkiolajit näkymässä listataan myös kaikki käytössä olevat palkkiolajit.

3. Klikkaa "+ Lisää palkkiolaji" painikkeesta

4. Palkkiolajin voi nimetä vapaasti, mutta tilinumeron tulee vastata kirjanpitoa. Palkkiolajin hinta voi olla kiinteä tai vapaamuotoinen.

5. Valitse myös palkkiolle oikea tulolaji tulorekisteriraportointia varten.

6. Jos palkkiosta ei vähennetä ennakonpidätystä, täppää päälle "Ei vähennetä veroja" toiminto.

7. Jos haluat että vain tietyt käyttäjät voivat hakea luomaasi palkkiota, lisää heidän nimensä "Valitse resurssit" kenttään. Jos kenttä on tyhjä, kuka vain ympäristön Bezala-käyttäjä voi hakea palkkiota.