Kuinka asetan automaattisen edelleenlähetyksen Gmail-osoitteestani?
Kuinka asetan automaattisen edelleenlähetyksen Gmail-osoitteestani?

Kuinka asetat automaattisen edelleenlähetyksen Gmailista

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten
  1. Mene Gmailissasi Asetukset-/Settings-sivulle ja valitse Forwarding-/Edelleenlähetys-välilehti

2. Luo haluamasi suodatin edelleenlähetettäviä kuitteja varten ja lisää henkilökohtainen Bezala-edelleenlähetysosoitteesi uudeksi edelleenlähetysosoitteeksi

3. Hetken kuluttua Bezala lähettää Gmail-sähköpostiisi koodin, jota voit käyttää Bezala-edelleenlähetysosoitteesi vahvistamiseksi