Kilometrikorvaus mobiilissa

Kuinka teet kilometrikorvaushakemuksen Bezalaan puhelimellasi

Maria Tirkkonen avatar
Tekijä: Maria Tirkkonen
Päivitetty yli viikko sitten
  1. Avaa mobiilisovelluksen päävalikko näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse "Lisää km-korvaus".

2. Syötä kenttiin lähtöpaikka ja määränpää ja klikkaa Tallenna-painiketta. Google Maps-ominaisuuden voi ohittaa oikeasta yläkulmasta löytyvästä Skippaa-painikkeesta. Tällöin etäisyys ja ajoreitti tulee syöttää Bezalaan manuaalisesti.

3. Lisää selite ja tarkista päivämäärä sekä ajoneuvo

4. Lisää tarvittaessa muiden matkustajien nimet pilkulla eroteltuna lomakkeelle. Bezala laskee automaattisesti matkustajista syntyvän korotuksen.

5. Tarkista syöttämäsi tiedot ja tallenna kilometrikorvaushakemus. Tallentamisen jälkeen korvaushakemus etenee prosessissa hyväksynnän kautta kirjanpitoon.

Muita vinkkejä:

Halutessasi voit eritellä matkan pienempiin osiin painamalla ”lisää etappi”.

Esimerkiksi:

Voit eritellä menomatkan ja paluumatkan toisistaan, jos vaikka ajoit Espoosta Turkuun yksin, mutta paluumatkalla kollegasi hyppäsi kyytiin. Kun olet eritellyt matkan kahteen osaan, voit kirjata oikeat matkustajatiedot erikseen.